Kramer scoort wéér: "Ik ga er niet vanuit dat ik vertrek"

30 november 2014, 17:13

Michiel Kramer maakte zondagmiddag weer het verschil bij ADO Den Haag. Met zijn doelpunt bezorgde hij zijn ploeg niet alleen een punt tegen Ajax (1-1), maar werd hij ook weer alleen topscorer van de Eredivisie. De spits staat na veertien speelronden al op tien doelpunten. Ondanks zijn staat van dienst zegt hij niet bezig te zijn met een winters vertrek.

Het is tot dusver een prachtig seizoen voor Kramer, die dankzij zijn treffers regelmatig in verband gebracht wordt met andere clubs. Toch is hij daar naar eigen zeggen niet mee bezig. "Ik heb het prima naar mijn zin bij ADO. Ik vind het een prachtige club en ik sta hier ook nog anderhalf jaar onder contract. Ik ga er niet vanuit dat ik vertrek", sprak de goalgetter na afloop van de thuiswedstrijd tegen Ajax voor de camera van FOX Sports.

De gelijkmakende treffer van Kramer tegen Ajax kwam pas laat in de wedstrijd tot stand. "Ik denk dat die gelijkmaker wel terecht was", zei de boomlange spits. "In de eerste helft werden we bij vlagen weggespeeld. Na rust wisten we met strijd veel te compenseren. Het is mooi dat ik dat mag belonen", glimlachte Kramer, die vooral aan Feyenoord gelinkt werd.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen