Benfica en Porto maken geen fout in Primeira Liga

1 december 2014, 00:15

Koploper Benfica heeft zondag geen fout gemaakt in de Portugese Primeira Liga. Op bezoek bij Academica zegevierde de ploeg van invaller Ola John met 2-0.

Nicolas Gaitan brak de ban in Coimbra al na acht minuten. Luisao zette nog voor de onderbreking de eindstand op het scorebord. In de tweede helft kwam de overwinning van de ploeg van trainer Jorge Jesus niet meer in gevaar, al helemaal niet nadat Academica met een man minder kwam te staan na rood voor Marinho. John deed het laatste half uur mee.

FC Porto beleefde eveneens een gemakkelijk avondje. In eigen huis versloeg de ploeg van trainer Julen Lopetegui Rio Ave met 5-0. Alle doelpunten werden pas na de thee gemaakt.

Bruno Martins Indi was basisspeler bij Porto. Hij hield de nul en zag zijn ploeg pas in de tweede helft afstand nemen. Jackson Martinez opende het bal met twee doelpunten, alvorens de thuisploeg via Alex Sandro, Oliver Torres en Danilo uitliep naar een ruime overwinning.

Porto houdt het gat met Benfica door de zege op drie punten. Tussen beide ploegen in staat ook nog Vitoria Guimaraes, op één punt van de lijstaanvoerder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen