Dijkhuizen gaat bijtekenen: "Een groot compliment"

1 december 2014, 18:34

Er lijkt snel witte rook op Stadion Woudestein zichtbaar te zijn. Trainer Marinus Dijkhuizen gaat zich voor twee seizoenen langer verbinden aan Excelsior. Dat meldt VI. Naar verwachting bereiken club en coach nog voor de winteronderbreking overeenstemming over een nieuwe verbintenis.

"Ik zie het als een groot compliment dat de club met me verder wil", zegt Dijkhuizen over de blijk van waardering vanuit de Kralingse club. "Het is een mooie uitdaging om met de club nu verdere stappen te zetten", stelt de oefenmeester, die dit seizoen verrassend sterk presteert met de promovendus uit Rotterdam. Tot de oorwassing van afgelopen zondag tegen PEC Zwolle (0-5 verlies) verloor Excelsior dit seizoen nog geen thuisduel.

Excelsior staat na veertien speelronden op de veertiende plaats, met zestien punten. Dijkhuizen begon zijn carrière als speler bij de Kralingers. De voormalig spits volgde Jon Dahl Tomasson vorig seizoen op als hoofdcoach en wist vervolgens naar de Eredivisie te denderen met de bescheiden club.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen