KNVB wil bekerwedstrijd verschuiven voor kraker

1 december 2014, 20:07

De KNVB opteert voor het verplaatsen van het bekertreffen tussen Roda JC en PSV, dat aanvankelijk voor 17 december geprogrammeerd stond. De voetbalbond wil deze ontmoeting naar dinsdag 20 januari plaatsen, zodat de topper tussen PSV en Feyenoord op 17 december kan worden ingehaald. Dat meldt 1Limburg.

De eredivisiekraker tussen PSV en Feyenoord werd afgelopen zondag afgelast, omdat het Europa League-duel van PSV met Estoril vertraging opliep wegens hevige regenval. Het mooie affiche in het Philips Stadion moet nu dus op de plek van het bekerduel met Roda JC worden gezet.

De nieuwe datum is nog wel onder voorbehoud. De lokale driehoek in Kerkrade moet namelijk eerst kijken of het mogelijk is om op 20 januari een wedstrijd te laten plaatsvinden in het Parkstad Limburg Stadion. Voor die week zijn namelijk ook twee Limburgse derby's gepland. Zodoende houdt Roda JC het liefst vast aan 17 december. Dat wil de club ook omdat het volgens directeur Wim Collard 'allerlei leuke kerstarrangementen verkocht heeft'. Hij zegt tegen VI dat hij een 'aantal tienduizenden euro's' wil hebben, ter compensatie van het mislopen van inkomsten.

Er wordt dinsdag duidelijkheid verwacht over de nieuwe speeldatum.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen