Telgenkamp: "Het is leuk dat ik nu complimenten krijg"

1 december 2014, 20:03

Dennis Telgenkamp kende, net als al zijn ploeggenoten bij Heracles Almelo, een dramatische start van het seizoen. Inmiddels ziet de wereld er een stuk beter uit voor de doelman van de Heraclieden. De prestaties van de Almelose club worden met de week beter en afgelopen zaterdag hield de goalie voor de eerste keer in het seizoen zijn doel schoon, in het met 0-1 gewonnen uitduel tegen sc Heerenveen.

De eerste 'clean sheet' van Heracles voelt volgens Telgenkamp 'heel erg goed'. "We hebben er met het hele team hard voor gewerkt en vooral voor de verdediging is het natuurlijk extra leuk dat we eindelijk de nul hebben gehouden", zegt de sluitpost op de officiële clubwebsite. "We zijn al lange tijd op de training bezig om verdedigend meer zekerheid in te bouwen", legt hij uit. "We moesten het gewoon beter neerzetten en het werk op de training betaalde zich tegen SC Heerenveen eindelijk uit."

Het einde van de eerste seizoenshelft komt in zicht. Telgenkamp zal in de winter met gemengde gevoelens terugkijken op de eerste serie wedstrijden. "Het begin was natuurlijk heel lastig. We stonden lang onderaan met nul punten. Momenteel zijn we aardig op dreef dus de winterstop komt voor ons misschien wel op een slecht moment. Ik heb er alle vertrouwen in dat we het de rest van het seizoen goed gaan doen. Voor mijzelf is het nu ook weer prettiger om in de goal te staan. Als het team slecht draait is het moeilijk om je te onderscheiden. Daarom is het nu ook extra leuk dat ik complimenten krijg over mijn spel", glimlacht de Heracles-keeper.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen