Jans wil nog niet over zijn toekomstplannen praten

1 december 2014, 20:56

PEC Zwolle wil de samenwerking met Ron Jans maar wat graag verlengen, maar de coach laat zich nog niet uit over zijn toekomstplannen. Hij gaat in januari om de tafel met de clubleiding, die vorige week aangaf dat de bekerwinnaar graag door wil ("Wij willen ab-so-luut nog een jaar verder met Ron. Het gevoel is heel goed van onze kant") met de coach.

"Dat was heel leuk om te lezen, want Gerard heeft dat nog nooit rechtstreeks gezegd", zegt Jans tegen Voetbal International over de woorden die technisch directeur Gerard Nijkamp vorig week sprak. "Zelf kan ik zeggen dat ik vorig jaar een heel goede beslissing heb genomen om naar PEC te komen, we hebben hier heel mooie dingen meegemaakt", aldus de Zwollenaar, die verder niet in wil gaan op zijn toekomst. "Tot ons trainingskamp in Zuid-Afrika draai ik bij vragen over mijn toekomst hetzelfde bandje af: geen commentaar."

Jans is bezig aan zijn tweede seizoen als trainer van PEC Zwolle, waar zijn carrière als speler ooit het levenslicht zag. De bekerwinst van vorig seizoen zorgde ervoor dat De Blauwvingers dit jaar Europa in gingen. In de play-offs van de Europa League was Sparta Praag in een tweeluik te sterk. PEC Zwolle legde naast de KNVB Beker ook beslag op de Johan Cruijff Schaal. Beide keren ging het ten koste van Ajax (5-1 en 1-0).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen