Van Ginkel: "Je moet er toch maar weer meteen staan"

Ger
2 december 2014, 08:59

Marco van Ginkel blikt tevreden terug op zijn optreden tegen Udinese. De 22-jarige middenvelder mocht zondag eindelijk weer eens in de basis beginnen bij AC Milan. In het thuisduel bleef hij 89 minuten binnen de lijnen staan.

"Niet alleen de trainer was zondag complimenteus, ook andere mensen op de club", zegt Van Ginkel in het Algemeen Dagblad. "Natuurlijk heb je altijd een aanpassingsperiode. Ook kon ik in september en oktober een paar weken niet spelen vanwege een enkelblessure. Maar ook daarna speelde ik niet veel, iets wat ik niet had verwacht. Je maakt niet voor niets deze overstap. Milan bleef afgelopen zomer maar bellen om te zeggen dat de club me graag wilde. Laatst is er daarom een gesprek geweest. Ik ben niet iemand die heel erg boos doet, maar je kunt wel om duidelijkheid vragen. Nu kwam mijn kans en moet je er toch maar weer meteen staan."

"Het bevalt me op zich prima in het buitenland. In mentaal opzicht ben ik rijper dan toen ik bij Vitesse vertrok", stelt Van Ginkel. "Op trainingen kan ik prima mee. Als je daar alleen maar een beetje mee zou huppelen, voel je dat zelf heus wel aan."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen