Seuntjens en Tighadouini weer op trainingsveld bij NAC

2 december 2014, 20:40

Mats Seuntjens en Adnane Tighadouini stonden dinsdag weer op het trainingsveld bij NAC Breda. De twee smaakmakers van de Bredase eredivisieclub waren afgelopen week om disciplinaire reden niet welkom op trainingscomplex Bredanello.

Seuntjens en Tighadouini werden uit de selectie gezet omdat zij 'zich niet professioneel gedroegen' en 'het teamproces verstoorden'. Wat er precies aan de hand was, willen beide spelers niet verklappen. "Ik wil er niet teveel over zeggen. Ik vond het niet onprofessioneel wat er gaande was", vertelt Tighadouini tegen Omroep Brabant. Op de vraag of de straf terecht was, antwoordt Seuntjens: "Wie ben ik om te zeggen of het terecht of onterecht is?. Die keuze hoef ik niet te maken, die maken andere mensen."

Seuntjens en Tighadouini hebben een gesprek gehad met de technische staf van NAC en vanaf nu wordt er alleen nog maar vooruit gekeken. "We gaan hard werken, want we staan op-een-na-laatste", aldus Tighadouini. Seuntjens vult aan: "Ik wil het snel achter me laten. Ik ga er weer volle bak tegenaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen