Real rolt Cornellà op, 'comeback-man' Jesé oogst applaus

2 december 2014, 21:58

Real Madrid heeft zich zonder enige vorm van tegenstand geplaatst voor de achtste finales van de Copa del Rey. De bekerhouder won dinsdag voor eigen publiek de return in de vierde ronde tegen derdeklasser Cornellà met 5-0. Real had de uitwedstrijd in oktober al met 1-4 gewonnen.

Real ontsnapte in het thuisduel met Cornellà wel aan een vroege achterstand. Xavi Boniquet mocht na een kwartier vanaf elf meter aanleggen om de bezoekers op 0-1 te zetten, maar hij schoot over. Daarna begon de James Rodríguez-show. De Colombiaan nam voor rust de 1-0 en 3-0 voor zijn rekening en verrichte het voorbereidende werk bij de 2-0 van Isco, in de vorm van een formidabel hakje.

Door een eigen goal van Borja López werd het na een uur 4-0. Jesé Rodríguez bepaalde dertien minuten voor tijd de eindscore op 5-0. De talentvolle aanvaller maakte tegen Cornellà zijn rentree van een zware knieblessure, die hem ruim acht maanden aan de kant heeft gehouden. Jesé oogstte applaus van het publiek door een tegenstander met de hak door de benen te tikken. Cristiano Ronaldo kreeg rust bij Real.

Derdeklasser L'Hospitalet óf Atlético Madrid is de volgende opponent van Real in het bekertoernooi.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen