Oranje met Hiddink naar EK 2016: "Daar ga ik vanuit"

3 december 2014, 08:41   Bijgewerkt: 3 december 2014, 08:48

Het Nederlands elftal lijkt nog gewoon met Guus Hiddink als bondscoach naar het EK 2016 in Frankrijk toe te werken. Directeur betaald voetbal Bert van Oostveen van de KNVB heeft dinsdag, na de bondsvergadering in Zeist, min of meer aangegeven dat de Varssevelder gewoon aanblijft bij Oranje. "Ik ga ervan uit dat we ons met Guus Hiddink als bondscoach op de bank kwalificeren voor EURO 2016 in Frankrijk."

"Ik zou niet weten waarom dat niet het geval zou zijn. Guus heeft gewoon een contract tot medio 2016 als bondscoach van Oranje. Wij respecteren dat", liet Van Oostveen optekenen in De Telegraaf. Onder het bewind van Hiddink zijn de prestaties van Nederland niet bepaald om over naar huis te schrijven. In de zes interlands die Oranje met hem aan het roer speelde, werd maar liefst vier keer verloren.

Hiddink deed zelf enigszins mysterieus over zijn toekomst bij Oranje en dat weet Van Oostveen ook. "Ik heb daar een mening over en die vertel ik Guus zelf en deel ik niet met de media. Dat is onder ons. Hetzelfde geldt voor de evaluatiemomenten met Guus. Neem van mij aan dat wij regelmatig een kopje koffie drinken", verzekert de KNVB-directeur.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen