Overname ADO Den Haag nadert eindelijk voltooiing

3 december 2014, 10:26

Het duurt niet lang meer voordat de overname van ADO Den Haag in kannen en kruiken zal zijn. Dat heeft algemeen directeur Maarten Fontein in een open brief op de officiële clubwebsite aangekondigd. Volgens hem zijn ADO en Chinese United Vansen, de nieuwe eigenaar, de overdracht aan het afronden.

"De eigendomsoverdracht is aanstaande, we zitten in een afrondende fase en ik verwacht dat de feitelijke overdracht van de aandelen binnen zeer afzienbare tijd zal plaatsvinden", zegt Fontein. "Ik ben reeds geruime tijd met de nieuwe eigenaar in gesprek met betrekking tot de toekomst en de nieuwe eigenaar heeft de wens geuit dat ik CEO blijf van ADO Den Haag en heeft zich gecommitteerd aan de visie, zoals ik die heb gepresenteerd teneinde ADO Den Haag naar een nieuwe fase te leiden na een mooie basis die de afgelopen zeven jaar is gelegd", aldus de algemeen directeur van de club uit de Hofstad.

Fontein wil graag dat men weet dat ADO de afgelopen zeven jaar geknokt heeft om gezond te worden. "Laten we niet vergeten dat deze club zeven jaar geleden bijna failliet was en dankzij Mark van der Kallen, Paul Beyersbergen, dankzij de professionele organisatie, dankzij de raad van commissarissen, dankzij de voorgaande directeuren, de gemeente, alle vrijwilligers, dankzij de sponsoren, fans en businessleden is ADO Den Haag toch een gezonde club geworden die voor het derde achtereenvolgende jaar zwarte cijfers schrijft en ook dit jaar een gezonde trend laat zien en een aantal jaren achtereen in de middenmoot van de Eredivisie is geëindigd", besluit de ADO-directeur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen