PSV en Feyenoord willen niet spelen in kerstperiode

3 december 2014, 10:52

De KNVB is nog steeds naarstig op zoek naar een nieuwe speeldatum voor de eredivisiekraker tussen PSV en Feyenoord. Het is in afwachting van het besluit van de burgemeester van Kerkrade, die het voorstel voor 17 december vandaag (woensdag) al dan niet honoreert. Beide topclubs hebben de voetbalbond in ieder geval laten weten dat ze niet in de kerstperiode in actie willen komen.

Het was een optie om de topper op 23 december te laten plaatsvinden, maar hier zien PSV en Feyenoord absoluut geen heil in. "Zowel Feyenoord als wij hebben internationals die een zware zomer achter de rug hebben met het WK. Bovendien komen de buitenlandse spelers dan niet meer op tijd bij hun familie voor het kerstfeest", zegt algemeen directeur Toon Gerbrands van PSV in De Telegraaf.

PSV en Feyenoord willen dat de winterstop na de speelronde van 20 en 21 december ingaat. Mocht de Kerkraadse burgemeester in verband met bekerduel tussen Roda JC en PSV niet akkoord gaan met de voorgestelde datum, dan wordt de topper over de winterstop heen getild.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen