ADO-spelers nog steeds woedend over premiestelsel

3 december 2014, 14:03

De selectie van ADO Den Haag ligt nog steeds met de clubleiding in de clinch over de wedstrijdpremies. De directie van de Hagenaars deed de spelers een nieuw voorstel, maar dit leidde tot woedende reacties. Er wordt zodoende nog steeds gezocht naar een premiestelsel waar beide partijen mee kunnen leven.

De spelersgroep ging ervan uit dat de bonussen van vorig jaar gehandhaafd zouden worden, maar zagen met lede ogen aan dat er een nieuw voorstel werd gedaan. In samenspraak met technisch manager Rob Meppelink stapten de spelers naar directeur Maarten Fontein, maar hij hield voet bij stuk en wilde de spelers alleen nog een totaalbedrag bieden, dat onderling verdeeld moest worden. Vorig jaar werden de spelers nog wekelijks op basis van de plek op de ranglijst uitbetaald. In plaats van dubbele premies zijn er nu geen bonussen meer.

Omdat de spelers aan het overleggen waren over de premies kwamen ze te laat op het trainingsveld. "Natuurlijk erger ik me aan dit soort zaken", zegt coach Henk Fraser dan ook tegen Voetbal International. "Ik kies geen partij, heb begrip voor alle standpunten, maar het neigt wel naar amateurisme. Als trainer in mijn positie telt elke procent, daarom moet er zo snel mogelijk duidelijkheid komen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen