ADO-spelers krijgen hun zin met premiestelsel

3 december 2014, 16:24

De lucht tussen de clubleiding en de spelersgroep van ADO Den Haag is geklaard. Beide partijen leefden in onmin met elkaar, vanwege een slepend meningsverschil over de uit te keren wedstrijdpremies. De spelers wilden dat het premiestelsel van vorig jaar gehandhaafd zou worden, maar reageerden woedend toen de directie met een ander voorstel kwam. Omdat alles in Voetbal International naar buiten kwam, ging de directie van ADO overstag.

De spelersraad van ADO kreeg woensdag te horen dat alles akkoord is en dat de onderhandelingen omtrent de overname van ADO door het Chinese United Vansen ten grondslag lagen aan de premieperikelen. "Met de nieuwe directie is er nu duidelijkheid gekomen en zijn we zeer blij dat er een nieuw premiestelsel is overeengekomen", stelt Robert Zwinkels op de clubwebsite. Hij spreekt namens de spelers.

De spelers lagen al een tijdje met de directie in de clinch vanwege het meningsverschil inzake de bonussen. Het leidde tot de nodige irritaties bij coach Henk Fraser. "Natuurlijk erger ik me aan dit soort zaken, het neigt wel naar amateurisme", zei hij.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen