El Ahmadi over Feyenoord: "Soms net een kleuterklas"

4 december 2014, 10:19

Karim El Ahmadi is bezig aan zijn tweede periode bij Feyenoord en stelt dat het er in zijn tweede tijdperk in De Kuip behoorlijk anders aan toe gaat in de kleedkamer dan tijdens zijn eerste periode in Rotterdam-Zuid het geval was. "Tijden en gewoonten veranderen", concludeert de middenvelder.

In gesprek met Voetbal International zegt El Ahmadi dat het een niet al te volwassen bedoeling is in de Rotterdamse kleedkamer. "Zo jong als het nu is, was het nooit. Laten we eerlijk zijn, sommige spelers zijn nog kinderen. Ik zie het hier op de club ook: het is nooit stil. Overal hoor je gegil, gekir, zijn voetballers met elkaar aan het stoeien. Het is soms net een kleuterklas, zonder dat ik het wil veroordelen. Je moet die gasten ook hun plezier gunnen", knipoogt de Marokkaan.

El Ahmadi weet dat het ook inherent is aan de moderne maatschappij. "Ik zie het ook aan mijn neefjes van 14, 15 jaar. Die zijn ook alleen maar bezig met mooie dingen, de nieuwste mobieltjes en zo", aldus de 29-jarige Feyenoorder. "Ikzelf was op mijn 14de alleen maar bezig met een bal. Je kunt de tijd niet veranderen, maar ik hoop die jongens wel te kunnen beïnvloeden. Ik snap dat ze elkaar al jaren kennen, dat ze goed bevriend zijn, maar ik zie Jean-Paul Boëtius gewoon knuffelen met Elvis Manu, nota bene zijn concurrent. Nou, mijn concurrent keek me vroeger niet eens aan. Die wachtte op de dag dat ik eindelijk eens geblesseerd raakte. Maar goed, tijdens en gewoonten veranderen", beseft El Ahmadi.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen