Standard-coach waarschuwt: "Desnoods speel ik met tieners"

4 december 2014, 11:16

Het is crisis bij Standard Luik. Trainer Ivan Vukomanovic, de opvolger van de ontslagen Guy Luzon, begon met vier overwinningen op rij, maar ziet met lede ogen aan dat de Rouches keer op keer onderuit gaan. Woensdagavond blameerde de Waalse ploeg zich in de beker op het eigen Sclessin tegen Lokeren (1-4).

"Ik kan me niet inbeelden dat ik in mijn carrière ooit vier keer op rij heb verloren. Ik kan me zelfs niet voorstellen dat één van onze spelers dit al eerder meemaakte", bromt Vukomanovic na het bekerdebacle in Het Nieuwsblad. "Toch is het zover gekomen. Er zit maar één ding op. Ik ga morgen (vandaag, red.) kijken wie er nog zin in heeft. De spelers die ervoor gaan op training, zullen hun kans krijgen", waarschuwt de keuzeheer van Standard.

Vukomanovic kiest voor spelers die alles geven en de leeftijd van deze spelers maakt volgens hem niet uit. "Het maakt me niet uit of dat jongens van 18 of 19 jaar zijn. Desnoods speel ik met tieners", aldus de coach, die zondag de Waalse derby tegen Charleroi speelt. Hij kan dan weer beschikken over Paul-José Mpoku, die hersteld is van een blessure.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen