Suarez wil geen ruzie meer op het veld: "Maak nu vrienden"

4 december 2014, 15:28

Luis Suarez heeft naar eigen zeggen geleerd van de incidenten uit het verleden. De Uruguayaan, die dit jaar voor vier maanden geschorst was wegens het bijtincident op het WK, zegt dat hij momenteel een veel rustiger persoon is dan eerder het geval was. De verhalen rond zijn persoon hebben zijn karakter veranderd, stelt de aanvaller van FC Barcelona.

"Ik ben nu rustig, ook al zal het beeld dat ik voor de bal vecht nooit verdwijnen", sprak Suarez tegen het Catalaanse radioprogramma El Club do la Mitjanit. "Toch ben ik minder bezig met ruzie maken en vechten met tegenstanders. Ik probeer nu vrienden te maken op het veld, in plaats van betrokken te zijn bij conflicten. Ik probeer niet meer in discussie te gaan."

Suarez is zich er goed van bewust dat hij een bepaalde reputatie heeft opgebouwd. "Dat is de reden waarom ik dingen niet meer wil laten escaleren. Ik wil niet meer betrokken zijn bij schermutselingen, omdat ik weet dat ik daar slecht zal uitkomen, na alles wat er gebeurd is", toont de Uruguayaan zich verstandig.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen