Pellegrini denkt dat uitblinkende Agüero nóg beter kan

4 december 2014, 16:40

Vraag aan de fans van Manchester City wie er op dit moment de belangrijkste speler van hun favoriete ploeg is en ze zullen in koor de naam van Sergio Agüero uitspreken. De Argentijnse aanvaller steekt in een bloedvorm en is dit seizoen van onschatbare waarde voor The Citizens. Woensdagavond was hij tweemaal trefzeker in het duel met Sunderland (1-4 winst), waarmee hij zijn seizoenstotaal in alle officiële wedstrijden op negentien bracht.

Hoewel de prestaties van Agüero nauwelijks beter lijken te kunnen, denkt City-manager Manuel Pellegrini dat de Argentijn nog meer in petto heeft. "Sergio is maar 26 jaar en kan zich nog iedere dag verbeteren", stelt de Chileense oefenmeester. "Op het moment presteert hij op een zeer hoog niveau. Hij scoort niet alleen veel, maar speelt ook nog eens goed", aldus Pellegrini. Agüero maakte vooral indruk tegen Tottenham Hotspur (4-1) en Bayern München (3-2), met respectievelijk vier en drie doelpunten.

Agüero is de topscorer van de Premier League met veertien treffers, maar toch benadrukt Pellegrini dat de prestaties van City op het conto van het hele team te schrijven is. "Hij is een belangrijke speler, maar City is niet alleen maar Sergio Agüero. We spelen op een manier waardoor hij veel in scoringspositie komt. Het is belangrijk dat hij niet alleen maar een scoren denkt, maar in dienst van het team blijft spelen", besluit de manager van City.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen