Robben bereikte top nog niet: "Ik wil altijd meer en beter"

4 december 2014, 23:11

Arjen Robben vond het jaar 2014 'misschien' het beste jaar in zijn loopbaan, maar toch heeft de 30-jarige Groninger het gevoel dat hij zijn top nog niet bereikt heeft.

Zowel bij zijn club Bayern München als het Nederlands elftal is Robben sterkhouder. "Het wordt gezegd dat het geldt voor het laatste anderhalf jaar. Maar naar mijn idee is dat al langer het geval. Ik heb alles onder controle en kan van mijn spel genieten", aldus Robben tegen het Duitse Kicker.

De gewonnen Champions League-finale met Bayern in 2013 – hij maakte in de slotfase de winnende tegen Borussia Dortmund (2-1) – heeft daaraan bijgedragen. "Die zege heeft mijn ontspanning gebracht. Desondanks denk ik niet dat ik al alles heb bereikt. Ik ben nog steeds hongerig, eerzuchtig. Misschien is ook het mijn leeftijd; ik ben ontspannen en voel me goed."

Toch mogen we nog meer verwachten van de oud-speler van onder meer FC Groningen en PSV. "Ik wil altijd meer en beter worden. En ik heb het gevoel dat ik nog een stap voorwaarts kan maken. Het gaat om de algemene ontwikkeling en geen bepaalde details."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen