Berghuis na drie maanden weer in wedstrijdselectie AZ

Ger
5 december 2014, 13:31

Steven Berghuis maakt na een afwezigheid van drie maanden zijn rentree in de wedstrijdselectie van AZ. De aanvaller, die de afgelopen periode herstellende was van een breuk in zijn middenvoetsbeentje, is door coach John van den Brom opgenomen in zijn keurkorps voor de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles.

Berghuis zou afgelopen zondag in een wedstrijd van de beloften zijn rentree maken, maar dat duel moest hij nog aan zich voorbij laten gaan. Voor Van den Brom geen reden om hem te passeren tegen de equipe uit Deventer. "Hij maakt een fitte indruk, maar traint ook alweer drie weken mee met de groep", zegt de trainer tegenover RTV Noord-Holland. Berghuis zal tegen Go Ahead op de bank beginnen en na de pauze invallen, zo verklapte Van den Brom. "Ik ga voor Steven niet alles omgooien. Ten eerste omdat ik tevreden ben zoals het nu gaat en omdat je je wedstrijden wint en geen doelpunten tegen krijgt."

Bij AZ ontbreekt Simon Poulsen vanwege een kuitblessure. Ridgeciano Haps zal hem vervangen. In de ziekenboeg zit verder alleen nog de al langer uitgeschakelde Markus Henriksen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen