Cocu: "Niet spannend maken bij FC Dordrecht"

Ger
5 december 2014, 14:45   Bijgewerkt: 5 december 2014, 15:10

Op papier staat PSV zaterdagavond voor een eenvoudige klus. De lijstaanvoerder treft met FC Dordrecht de hekkensluiter van de Eredivisie. De promovendus verzamelde dit seizoen slechts vijf punten. Trainer Phillip Cocu waakt echter voor onderschatting.

"We gaan niet naar Dordrecht om het spannend te maken, we gaan erheen om te winnen", zegt Cocu op de website van PSV. "Ondanks het feit dat zij laatste staan, hebben ze een aantal heel aardige wedstrijden gespeeld. Bijvoorbeeld tegen Feyenoord, waar ze bijna een punt haalden. Wij mogen ze daarom niet onderschatten. Dat kunnen wij ons tegen niemand permitteren. Zeker niet tijdens een uitwedstrijd op een andere ondergrond", verwijst de oud-international naar het kunstgras. "Ze houden vast aan hun eigen visie en speelwijze. Dat verdient credits. Wij moeten zorgen dat we er op voorbereid zijn en dat we winnen."

De Eindhovenaren kwamen de voorbije speelronde niet in actie, aangezien de topper tegen Feyenoord werd verschoven naar 17 december. "Het feit dat we een tijdje niet gespeeld hebben, is voor de jongens geen item", aldus Cocu. "Natuurlijk hadden we graag tegen Feyenoord gespeeld, maar de focus op Dordrecht is er. We hebben een week vol kunnen trainen. Met het programma dat er nu aankomt is dat prima. Je moet een situatie nemen zoals die is."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen