Brandts acht Dordrecht niet kansloos tegen PSV

5 december 2014, 20:06

FC Dordrecht staat met vijf punten stijf onderaan in de Eredivisie. Zaterdag krijgt de promovendus ook nog eens visite van koploper PSV. Coach Ernie Brandts legt zich echter niet bij voorbaat al neer bij een nederlaag.

"Het is belangrijk dat de spelers beseffen dat ze niet bij voorbaat kansloos zijn", zegt Brandts op de clubwebsite. "Natuurlijk, PSV heeft de beste selectie van Nederland, maar in voetbal is het nog altijd zo dat de wedstrijd eerst gespeeld moet worden. Bovendien hebben we, juist tegen topclubs als Ajax en Feyenoord laten zien dat we goed partij kunnen geven."

"Ook in andere wedstrijden hebben we heel aardige momenten gehad, maar we hielden dat vaak net niet lang genoeg vol. Dit team zal negentig minuten passie en strijd aan de dag moeten leggen om een resultaat neer te kunnen zetten. En dat begint vooral ook met scherp beginnen. Hoe langer wij de nul houden, hoe beter we in de wedstrijd kunnen komen. Als we daarin slagen, is het niet automatisch zo dat PSV wint."

Brandts vreest vooral de omschakelmomenten van de Eindhovense opponent. "PSV is in mijn ogen het sterkst vanuit de reactie. Een tegenstander vastzetten, de bal veroveren en dan eroverheen. Daar wapenen wij ons tegen. Hoe? Dat zie je morgen wel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen