Van Gaal rekent op snel herstel van Di Maria

5 december 2014, 20:41

Louis van Gaal kan maandag in het duel met Southampton weer beschikken over Wayne Rooney. De captain van Manchester United raakte afgelopen weekend tegen Hull City (3-0 winst) geblesseerd aan de knie en ontbrak om die reden dinsdag tegen Stoke City (2-1 winst). Tegen Southampton, de ploeg van Ronald Koeman, is de aanvaller er weer bij.

Angel Di Maria liep eveneens tegen Hull een hamstringblessure op. De Argentijn is nog niet inzetbaar tegen Southampton, maar Van Gaal denkt dat de kwetsuur meevalt. "Maar ik ben geen dokter", haast de oud-bondscoach van Oranje zich te zeggen op de clubwebsite. "Ik moet het zeggen als manager, niet als dokter. Maar ik denk dat hij heel snel zal herstellen." Jonny Evans is wel weer fit en Phil Jones heeft de groepstraining hervat, maar voor laatstgenoemde komt de ontmoeting met Southampton waarschijnlijk nog te vroeg.

Van Gaal laat weten dat het met de teamgeest in de selectie van Manchester United wel goed zit. Rooney organiseerde deze week een kerstdiner voor alle spelers en leden van de technische staf, plus hun partners. "Het was fantastisch", aldus Van Gaal. "Normaal hou ik niet van woorden als deze, maar dit heeft de cohesie binnen de groep laten zien. Mijn vrouw en ik hebben er echt van genoten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen