Van Gaal: "Geruchten zijn walgelijk en respectloos"

5 december 2014, 23:41

Louis van Gaal is woedend naar aanleiding van de verhalen in de Engelse media dat hij komende zomer weer fors mag investeren om Manchester United terug naar de top te leiden. "Ik denk dat het walgelijk is om altijd over aantallen te schrijven. Daarnaast is het respectloos naar mijn spelers toe", foeterde de Nederlandse oefenmeester vrijdag op de persconferentie.

Van Gaal investeerde afgelopen zomer ruim tweehonderd miljoen euro om de selectie van Manchester United van een kwaliteitsimpuls te voorzien. Onder meer Angel Di Maria en Daley Blind werden overgenomen van respectievelijk Real Madrid en Ajax.

Ondanks de investeringen staat Manchester United slechts vierde in de Premier League. Daarom mag Van Gaal volgens Engelse media komende zomer opnieuw tweehonderd miljoen euro uitgegeven aan nieuwe spelers. Onder meer Arturo Vidal (Juventus), Mats Hummels (Borussia Dortmund), Diego Godin (Atlético Madrid) en Nathaniel Clyne (Southampton) worden gelinkt aan The Red Devils. Daarnaast zou Van Gaal nog steeds hopen op Arjen Robben (Bayern München) en Kevin Strootman (AS Roma).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen