Koeman geniet in Engeland: "Hier droomt iedere coach van"

6 december 2014, 09:15

Ronald Koeman verloor de afgelopen twee wedstrijden met Southampton, maar dat doet niets af aan de prima start die de coach in de Engelse Premier League heeft doorgemaakt. De oud-coach van Feyenoord staat nog altijd op een verdienstelijke derde plaats. Koeman is blij met zijn werkgever en heeft het ontzettend naar zijn zin in Engeland. "Hier droomt iedere trainer in Nederland van."

"Als je zo kan werken, met zulke gigantische faciliteiten, in een voetbalklimaat dat niet te evenaren is", glundert de oefenmeester in De Telegraaf. "Er is respect, de velden van écht gras zijn fantastisch, de intensiteit van de wedstrijden is enorm en ik heb met louter professionals te maken. Ik ben blij dat ik het heb gedaan."

Koeman deed de wenkbrauwen enigszins fronsen, toen hij afgelopen zomer besloot om te tekenen bij Southampton. "Maar in alles is dit gewoon een grote club vol tradities en met een fantastische jeugdopleiding. Het stadion zit vol en er zijn reële ambities om een keer een beker te winnen of Europees voetbal te halen", besluit de coach.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen