Zeven op rij voor Kozakken Boys na bliksemstart

6 december 2014, 18:40

Koploper Kozakken Boys geniet na de eerste helft van de reguliere competitie in de zaterdagtopklasse een voorsprong van maar liefst zeven punten op nummer twee Spakenburg. Na vijftien van de dertig wedstrijden heeft de formatie uit Werkendam 37 punten, Spakenburg verzamelde er dertig.

Kozakken Boys boekte vanmiddag op eigen terrein een 2-0 overwinning op HSV Hoek, de nummer voorlaatst van de ranglijst. De eindstand stond al binnen acht minuten op het scorebord, door doelpunten van Powel en El Khayati. Het was de zevende zege in successie voor Kozakken Boys.

Spakenburg zegevierde met 2-3 bij middenmoter HHC Hardenberg. De blauwwitte formatie kwam een kwartier voor tijd met 0-3 voor, maar in de slotfase werd het nog even billenknijpen. Uiteindelijk gingen de drie punten wel mee naar Spakenburg.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!