AS Roma stelt teleur bij rentree in basis van Strootman

6 december 2014, 20:01

AS Roma heeft teleurgesteld in de eerste wedstrijd van Kevin Strootman als basisspeler sinds diens zware knieblessure. De Romeinen kwamen zaterdag in het eigen Stadio Olimpico niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen middenmoter Sassuolo.

AS Roma had een ideale gelegenheid om in te lopen op koploper Juventus, dat vrijdag in de uitwedstrijd tegen Fiorentina genoegen moest nemen met een punt (0-0). I Giallorossi keken in de thuiswedstrijd tegen Sassuolo echter al binnen achttien minuten tegen een 0-2 achterstand aan.

Bij de 0-1 nam doelman Morgan De Sanctis veel te veel tijd na een terugspeelbal. De sluitpost liet zich het leder ontfutselen door Simone Zaza, die vervolgens voor de 0-1 tekende. Drie minuten later verdubbelde de Italiaans international de marge. Simone Missiroli brak de defensie van AS Roma helemaal open met een lange bal van achteruit en Zaza strafte het lakse verdedigen genadeloos af.

In de vijftigste minuut moest AS Roma ook nog eens verder met tien man omdat Daniele de Rossi zijn tweede gele kaart kreeg na een overtreding op Domenico Berardi. Toch kwam de thuisploeg nog terug tot 2-2. Twaalf minuten voor tijd benutte Adem Ljajic een penalty, diep in blessuretijd nam de Serviër ook de gelijkmaker voor zijn rekening. Daarna werd ook Sassuolo-speler Sime Vrsaljko weggestuurd met zijn tweede gele kaart.

Door het gelijkspel blijft de achterstand van AS Roma op Juventus drie punten. Bij de Romeinen bleef Urby Emanuelson op de bank, Strootman werd in de 54ste minuut naar de kant gehaald.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen