De Jong ondanks resultaten 'stapelgek op de jongens'

7 december 2014, 10:44

SC Cambuur maakte in de periode van de afgelopen vijf wedstrijden een pas op de plaats in de Eredivisie. Na een 0-1 thuisnederlaag tegen het geplaagde NAC Breda lonkt het rechterrijtje voor de Leeuwarders. Trainer Henk de Jong beseft dat het er allemaal bij hoort voor een club als Cambuur.

"Wij zijn geen club die alles maar kan opvangen, dat wist ik van tevoren", sprak De Jong na afloop van de thuisnederlaag tegen de NOS. "Ik heb ook constant gezegd 'houd het rustig, we leven boven onze stand'. Maar, we staan straks ook wel weer op hoor. Het hoort bij een club als Cambuur. Dat zal de komende jaren wel zo blijven. We temperen steeds, we moeten spelen om handhaving", beseft de keuzeheer.

Toch was het verlies tegen NAC een flinke domper. "Het was gewoon niet goed genoeg. Het was ook niet nodig. We hadden weinig problemen, maar we creëerden ook niks. We kregen maar een paar halve kansen", aldus De Jong, die nog steeds zeer blij is met zijn selectie. "Twee maanden geleden was ik stapelgek op die jongens en dat ben ik nu ook nog. Maar je ziet dat we wat blessures krijgen en een aantal ziektegevallen hebbe, dat zit dan allemaal even tegen", benadrukt De Jong.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen