Janmaat verslaat Chelsea: "Een topoverwinning"

7 december 2014, 15:21

Daryl Janmaat wist zaterdag met Newcastle United voor een daverende verrassing te zorgen, door koploper Chelsea haar eerste nederlaag van het seizoen toe te dienen. De Nederlands rechtsachter haalde veel voldoening uit de gewonnen wedstrijd, waarin hij de taak kreeg om Eden Hazard af te stoppen.

"Dit was echt heel mooi", zegt Janmaat op de clubwebsite over de zege op Chelsea. "Het was zwaar, vooral toen we met tien man kwamen te staan, maar het is een topoverwinning. Hier kunnen we van genieten", aldus de Nederlander, die ploeggenoot Papiss Cissé tweemaal zag scoren.

Janmaat beseft wel dat The Magpies het nodige geluk hebben gehad. "Natuurlijk. Zij hebben een geweldig team, met fantastische spelers. Het is normaal dat ze veel kansen kregen. Maar we hebben goed verdedigd en waren uiteraard ook wat gelukkig op sommige momenten. Maar het was een mooie teamprestatie. We hebben alles gegeven, het was geweldig", aldus de rechtsback.

Volgende week gaan Janmaat en co op bezoek bij Arsenal. "Dat wordt weer een zware wedstrijd, maar we moeten het net zo doen als tegen Chelsea. Dit heeft ons vertrouwen gegeven."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen