Lienden winnaar van het weekend én 'herbstmeister'

7 december 2014, 17:36

FC Lienden heeft uitstekende zaken gedaan in de topklasse zondag. Het won de topper tegen JVC Cuijk met 4-2 en zag bovendien dat UNA met 3-1 ten onder ging bij de Koninklijke HFC. Lijstaanvoerder Lienden staat nu vier punten los op de meest nabije achtervolgers.

Slechts één minuut had Lienden nodig om op voorsprong te komen in de kraker tegen Cuijk. Erik van Eem maakte de openingstreffer, na een keepersfout. Abderrahim Loukili verdubbelde de marge met een rake penalty. In de tweede helft deden ook Youssef El Jebli en Mohammed Ajiach een duit in het zakje. Cayfano Latupeirissa en Oktay Ozturk hadden het ondertussen namens Cuijk nog wel even spannend gemaakt, door er 3-2 van te maken.

Cuijk en UNA staan nu vier punten achter Lienden. VVSB (4-2 winst tegen WKE) staat daar één punt achter, De Treffers (3-0 winst tegen Hercules) volgt op twee punten. Daarna vindt er een gat van zes punten plaats op de ranglijst, waar EDO overigens nog steeds afstevent op degradatie. De rode lantaarndrager staat zes punten achter op Leonidas, dat voorlaatste staat.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen