Mancini heeft lek bij Internazionale nog niet boven

7 december 2014, 23:40   Bijgewerkt: 8 december 2014, 00:29

Internazionale wacht nog altijd op de eerste overwinning onder de teruggekeerde trainer Roberto Mancini. Udinese deed Inter zondag in het eigen Giuseppe Meazza flink pijn: 1-2.

De wedstrijd was nog zo voortvarend van start gegaan voor de Nerazzurri. Mauro Icardi bracht zijn ploeg in de slotfase van de eerste helft de voorsprong. Na een uur liep het zelfvertrouwen van Inter echter opnieuw een flinke knauw op. Bruno Fernandes bracht de bezoekers met een knappe volley langszij. Udinese kreeg de overwinning uiteindelijk zelfs cadeau toen Inter-aanvaller Rodrigo Palacio de bal verkeerde terug speelde en zo onbedoeld aan de basis stond van het winnende doelpunt van Cyril Théréau.

Mancini hield door het verlies aan zijn eerste drie wedstrijden als trainer van Inter slechts één punt over. In zijn eerste duel werd nog wel een punt gepakt tegen stadgenoot AC Milan, maar een week later bleek AS Roma met 4-2 te sterk. De laatste overwinning van Inter dateert van 29 oktober, toen Sampdoria met 1-0 werd verslagen.

Door de nederlaag is Internazionale terug te vinden op de twaalfde plaats in de Serie A, waar Udinese door de zege naar de achtste plaats is geklommen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen