Ancelotti lijkt Ronaldo in te zetten tegen Ludogorets

8 december 2014, 16:58

Real Madrid is in de Champions League al lang en breed zeker van een plaats bij de laatste zestien, maar wil de groepsfase in stijl afsluiten. Het Bulgaarse Ludogorets komt dinsdag op bezoek in Bernabéu. Trainer Carlo Ancelotti weet dat de tegenstander nog een kleine kans heeft om te overwinteren in Europa. De Bulgaren hebben vier punten, Liverpool (vier) en FC Basel (zes) zijn zodoende nog te passeren.

"We weten dat ze tot het einde zullen vechten, maar we zijn klaar voor de wedstrijd", sprak Ancelotti op de persconferentie in aanloop naar het CL-duel. "We moeten met een hoge intensiteit spelen. We weten dat ze er alles aan zullen doen om er een goede wedstrijd van te maken en daar zijn we op voorbereid. In het eerste duel hebben ze laten zien dat ze veel snelheid hebben in de voorhoede en gevaarlijk zijn in de counter", aldus de waakzame Italiaan.

Ancelotti lijkt Cristiano Ronaldo 'gewoon' te laten opdraven, ook al is de groepswinst al binnen. "Ik denk dat hij zal spelen. Hij is fantastisch. Hij doet dingen die niemand zou kunnen verwachten", zei de coach van Real Madrid. De van een blessure herstelde Jesé Rodríguez lijkt ook te gaan spelen. "Hij behoort tot de selectie. Hij zal niet in de basis starten, maar krijgt minuten. Hij wordt steeds fitter en komt in het ritme. Bij de start van 2015 zal hij weer op 100 procent zitten."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen