Interesse in Janssen neemt toe: "De aandacht is enorm"

8 december 2014, 17:44

Vincent Janssen heeft zich flink in de kijker gespeeld bij Almere City FC. Er lijken steeds meer clubs in de rij te komen staan voor de twintigjarige spits. In navolging van FC Twente en PEC Zwolle heeft Vitesse zich nu ook bij de kapers op de kust gevoegd. Dat meldt VI.

"Ik weet dat scout Theo Janssen hem heeft bekeken tegen FC Emmen", zegt Patrick van Diemen, de zaakwaarnemer van de spits. Uros Djurdjevic en Abiola Dauda kunnen niet echt imponeren bij Vitesse, waardoor de komst van een extra spits niet verkeerde zou zijn voor de Arnhemmers. Wellicht wordt dit dus Janssen. "Hij scoort makkelijk, heeft de Nederlandse mentaliteit en is pas twintig jaar. Dat maakt hem bijzonder interessant."

Janssen wordt begeerd, maar het is nog geen uitgemaakte zaak dat hij deze winter uit Almere vertrekt. "De aandacht voor Vincent is enorm, praktisch elke club met uitzondering van de vaderlandse top volgt hem", aldus Van Diemen. "Of hij deze winter al vertrekt? Almere heeft zowel Vincent als mij laten weten dat hij in principe niet mag vertrekken deze winter. Anderzijds kan ik me niet voorstellen dat ze een serieus bod niet zullen overwegen."

De spits van Almere City maakte dit seizoen al twaalf doelpunten.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen