Maaskant kandidaat bij Motherwell: "Een voetbalbolwerk"

8 december 2014, 20:33

Robert Maaskant is kandidaat om de nieuwe trainer van Motherwell te worden. Dat heeft de 45-jarige coach tegenover FOX Sports bevestigd. In zijn carrière als speler stond de oefenmeester al eens onder contract bij de Schotse club. "Ik heb bij Motherwell gespeeld en ken de club goed. Het is een echt voetbalbolwerk. Ik ga er serieus over nadenken."

Stuart McCall stapte op bij Motherwell en wordt mogelijk dus vervangen door Maaskant. De oud-trainer van onder meer RBC Roosendaal, NAC Breda en FC Groningen is echter niet als enige in beeld. Ook Mitchell van der Gaag, een andere Nederlandse coach, zou een gegadigde zijn.

Maaskant sprak in Schotland al met de clubleiding van Motherwell. "Het was een oriënterend gesprek. We gaan nu even bekijken of we ook echt gaan samenwerken", aldus de trainer, die nog een dienstverband heeft bij het Amerikaanse Columbus Crew, maar tot 31 januari toestemming heeft om te zoeken naar een andere club. Lukt dat niet, dan keert hij daarna terug in de Verenigde Staten.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen