Anderlecht wil revanche: "Zaterdag was beschamend"

8 december 2014, 20:40

Anderlecht kruist in de laatste speelronde in de poulefase van de Champions League de degens met Borussia Dortmund. Coach Besnik Hasi hoopt dat zijn ploeg zich in het Signal Iduna Park revancheert voor de 4-2 competitienederlaag van afgelopen weekend tegen Moeskroen-Péruwelz.

Hasi verwacht dat zijn ploeg gebrand zal zijn om zich te herpakken. "De prestatie van zaterdagavond was beschamend", zegt de coach op de clubwebsite. "We hebben die wedstrijd gisteren uitgebreid besproken en nu verwacht ik een revanche. Makkelijk wordt het echter niet, want Dortmund is de enige ploeg die ons heeft weggespeeld en ze staan verdiend op de eerste plaats. In de competitie loopt het misschien wat minder goed, maar zelfs daar creëren ze elke wedstrijd heel veel kansen."

Het resultaat in Dortmund heeft voor Anderlecht geen consequenties meer voor het vervolg in Europa. De Brusselse formatie is al geplaatst voor de Europa League. "Het is een luxe dat we al gekwalificeerd zijn voor de Europa League, want dit is vroeger al anders geweest. Toch wordt dit geen galawedstrijd en verwacht ik de volle concentratie van mijn spelers", aldus Hasi.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen