Roma-coach: "Hadden al uitgeschakeld moeten zijn"

9 december 2014, 14:09

In aanloop naar de kraker tegen Manchester City probeert AS Roma-coach Rudi Garcia de druk weg te nemen bij zijn spelers. In Rome staat woensdag een plek in de volgende ronde op het spel, waar ook CSKA Moskou nog op loert. AS Roma heeft alles in eigen hand en gaat bij winst verder in het miljoenenbal, maar Garcia vindt het al een prestatie op zich dat zijn ploeg in deze fase van de competitie nog in de race is.

"We zaten bij de loting in de vierde pot", herinnert de coach zich nog. Roma behoorde, op basis van zijn UEFA-coëfficiënt, op papier tot de minst sterke teams in deze Champions League-groepsfase. "Op basis daarvan zou je zeggen dat wel al uitgeschakeld hadden moeten zijn. Maar we doen nog volop mee."

"We verdienen een compliment voor het feit dat we in de gelegenheid zijn om deze wedstrijd te spelen", vindt de trainer van Roma. "Dit is voor ons een echte finale, die we voor eigen publiek af mogen werken."

Roma, Manchester City en CSKA staan na vijf wedstrijden allemaal op vijf punten. Op basis van de onderlinge resultaten staat de ploeg uit de Italiaanse hoofdstad momenteel op de tweede plek in de groep. Bayern München is al zeker van de eerste plaats en speelt in zijn laatste groepswedstrijd thuis tegen CSKA Moskou.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen