CSKA hoeft niet op hulp Bayern te rekenen

9 december 2014, 14:53

De spanning in Groep E van de Champions League is groot. AS Roma en Manchester City nemen het woensdag tegen elkaar op, met als inzet een plek in de volgende ronde. Maar ook CSKA Moskou doet nog volop mee, een goed resultaat in de uitwedstrijd tegen Bayern München kan voor de Russen voldoende zijn om tweede te worden. Voor Bayern, dat al zeker is van groepswinst, staat tegen CSKA niet meer op het spel.

Maar hoewel Bayern de buit dus al binnen heeft, is coach Josep Guardiola niet van plan om de wedstrijd tegen CSKA te laten lopen. "We spelen, zoals altijd, om te winnen", kondigde de Spanjaard daags voor het duel aan. "Waarom zouden we de voet van het gaspedaal halen? We spelen thuis en willen de groepsfase goed afsluiten. Voetballen is ons beroep, daar moeten we mee bezig zijn. Niet met de situatie van de tegenstander."

Wint Bayern, dan is CSKA Moskou sowieso uitgeschakeld in de Champions League. In dat geval heeft AS Roma in eigen huis tegen Manchester City aan een gelijkspel genoeg om de volgende ronde te halen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen