Groep B: Real Madrid met perfecte score verder

Ger
9 december 2014, 23:03   Bijgewerkt: 10 december 2014, 00:12

Real Madrid heeft de groepsfase van de Champions League met het maximale puntenaantal afgesloten. De titelverdediger won dinsdagavond ook de zesde groepswedstrijd. In het eigen Estadio Santiago Bernabéu werd het 4-0 tegen Ludogorets.

Real Madrid beleefde een eenvoudige avond tegen de Bulgaarse ploeg. Op voorhand was al sprake van een ongelijke strijd en dat werd het helemaal door een vroege rode kaart voor Marcelinho, die de bal uit het doel sloeg. Tot overmaat van ramp voor Ludogorets werd de toegekende penalty koeltjes benut door Cristiano Ronaldo, die zodoende zijn 72ste doelpunt in de Champions League maakte. Daarmee liet de Portugees voormalig recordhouder Raúl achter zich.

Real verdubbelde de marge nog voor het rustsignaal. Gareth Bale knikte binnen via de onderkant van de lat. Het publiek leek zich in de tweede helft te kunnen opmaken voor een doelpuntenfestijn, maar goals bleven geruime tijd uit. Pas in de slotfase scoorde Real alsnog twee keer. Alvaro Arbeloa en Alvaro Medran waren trefzeker.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen