Rodgers woest op Kuipers: "Verschrikkelijke beslissing"

Ger
10 december 2014, 00:11

Coach Brendan Rodgers legt de schuld voor de uitschakeling van Liverpool in de Champions League voor een deel neer bij Björn Kuipers. De Nederlandse arbiter stuurde dinsdagavond na een uur spelen Lazar Markovic met rood van het veld vanwege een slaande beweging richting tegenstander Behrang Safari van FC Basel.

"Ik vond het een verschrikkelijke beslissing. De scheidsrechter was de gehele wedstrijd al teleurstellend", foetert Rodgers. "Markovic stak zijn arm weliswaar in de lucht, maar als dit een rode kaart waard was, moet je iedere wedstrijd twee of drie spelers van het veld sturen. Ik weet niet eens of de scheidsrechter het moment wel gezien heeft. Ik denk dat hij alleen de speler naar de grond zag gaan met de handen voor zijn gezicht."

Door de uiteindelijke 1-1 is Liverpool na de winterstop veroordeeld tot Europa League-voetbal. Basel gaat wel verder in de Champions League. "We zullen moeten knokken om volgend seizoen weer in dit toernooi te komen", verwijst Rodgers naar de huidige negende plaats van Liverpool in de Premier League. "Uiteraard zal ons niveau gedurende dit seizoen verder omhoog moeten."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen