Feyenoord kan vier ton opstrijken: "We gaan volle bak"

10 december 2014, 08:39

Feyenoord heeft zich reeds geplaatst voor de knock-outfase in de Europa League, maar de laatste wedstrijd in de groepsfase is er geen om des keizers baard. Winnen de Rotterdammers bij Standard Luik, dan horen ze de kassa flink rinkelen. De UEFA maakt 400.000 euro over naar de club uit Rotterdam-Zuid, als er van de Rouches gewonnen wordt.

De helft van de vier ton wordt uitgekeerd wegens het behalen van de drie punten, de andere helft staat voor de groepswinst in poule B. Wint Feyenoord op Sclessin, dan eindigt het als eerste in de groep, waar ook Sevilla en HNK Rijeka deel van uitmaken. Voor het bereiken van de laatste 32 ploegen van de Europa League waren de Rotterdammers overigens al zeker van 200.000 euro. Overigens kan Feyenoord gewoon de ploegen die vanuit de Champions League naar de EL stromen ontmoeten in de volgende ronde.

"De bedragen die wij nog kunnen winnen, zijn niet te vergelijken met de Champions League. Maar uiteraard is dat geld welkom", zegt technisch directeur Martin van Geel van Feyenoord in het AD over de te verkrijgen bonus. De Rotterdammers willen vol voor de (groeps)winst gaan in Luik, geeft trainer Fred Rutten aan. "We gaan volle bak, daar hoeft niemand aan te twijfelen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen