Ancelotti had perfecte score 'nooit kunnen voorstellen'

10 december 2014, 09:46

Met achttien punten uit zes groepswedstrijden ging Real Madrid met de maximale score naar de knock-outfase van de Champions League. De titelhouder sloot de poulefase af met een comfortabele 4-0 overwinning op het Bulgaarse Ludogorets. Trainer Carlo Ancelotti vindt de prestatie van zijn ploeg indrukwekkend.

"In september had ik nooit kunnen voorstellen dat dit team al deze overwinningen zou kunnen boeken", sprak Ancelotti na afloop van het duel met Ludogorets over de perfecte score in de groepsfase van de CL. "Mijn relatie met de spelers is zeer goed", gaf de Italiaan aan. "We waarderen elkaar. We zitten in een goede fase en moeten zorgen dat deze zo lang mogelijk zal duren."

Ancelotti gaf een aantal spelers rust voor het laatste groepsduel. "Het is geweldig om veel opties te hebben. Medrán en Nacho hebben het goed gedaan. Kroos speelde gewoon, omdat hij afgelopen week al rust had gekregen. Bale had geen rust nodig", aldus de Italiaanse oefenmeester, die met zijn ploeg een Spaanse record verbroken heeft. De Koninklijke won al negentien officiële duels op rij, in alle competities.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen