Misidjan: "Spelen in Bernabéu een droom die uitkomt"

10 december 2014, 11:00

Voor Ludogorets zit het optreden in Europa erop. De Bulgaren gingen woensdagavond met 4-0 ten onder tegen groepswinnaar Real Madrid en moesten daarom Liverpool en FC Basel voor zich dulden in de stand. De Nederlandse aanvaller Virgil Misidjan vindt het jammer dat zijn ploeg niet overwintert in Europa, maar vond het mooi om in de Champions League te mogen spelen.

"We speelden de eerste twintig minuten prima, maar na de rode kaart werd het moeilijk", sprak Misidjan na het ruime verlies in Bernabéu. Hij doelt op de rode prent van ploeggenoot Marcelinho. "Hierna kwamen zij in hun spel. Tegen Real Madrid is het altijd moeilijk, laat staan als je met tien man speelt. Het werd een gemakkelijke wedstrijd voor hun, ook al bleven we knokken."

In het verleden speelde Misidjan bij Willem II, nu maakte hij zijn opwachting in de Champions League. "Om in Bernabéu te mogen spelen is een droom die uitkomt. Daar hoop je al op sinds je een kleine jongen bent. Het geeft een geweldig gevoel. Ik kwam hier anderhalf jaar geleden naartoe en achttien maanden later heb ik in de CL gespeeld. Geweldig."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen