Jordania nog steeds aangeslagen: "Bosz werkt met rotzooi"

10 december 2014, 12:45

Merab Jordania heeft nog steeds moeite met de wijze waarop Vitesse met hem in omgesprongen. De Georgiër werd exact een jaar geleden (10 december) gedwongen om afscheid te nemen van de Arnhemse club en is nog steeds aangeslagen. "Ik heb er geen woorden voor. Ik ben nog steeds in shock en voel me vernederd. Zo moeten de supporters zich nu ook voelen."

Met lede ogen ziet Jordania de magere prestaties van Vitesse aan. "Een jaar geleden stonden we bovenaan. Nu mag Vitesse blij zijn dat Dordrecht dit seizoen ook meedoet", stelt de voormalig clubeigenaar sarcastisch, in gesprek met Omroep Gelderland. Vitesse houdt de Georgische zakenman nog altijd bezig. "Een van de mooiste clubs in Nederland is vernietigd en daarmee ook een van de beste trainers, Peter Bosz. Naar mijn mening is de club echt geweld aangedaan. Nu zitten er vooral mensen zonder hart en idioten, die de vijand zijn van het voetbal. De zweep zou erover moeten bij Vitesse", bromt Jordania.

"Vorig jaar klopte alles", vervolgt Jordania. "Met Ted van Leeuwen, Ester Bal, Eduardo Santos, Albert Capellas, Peter Bosz en Hendrie Krüzen stond het team altijd op de eerste plaats. Maar nu werken Peter Bosz en Hendrie Krüzen met rotzooi. Daarmee bedoel ik Joost de Wit, Mo Allach en de Raad van Commissarissen. Ik zal er maar niet te veel over zeggen, maar ik leef mee met de supporters", besluit de Georgiër.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen