"Misschien is de Belgische competitie toch niet zo slecht"

10 december 2014, 14:06

Anderlecht liet zich dit Champions League-seizoen van zijn beste kant zien. Het sprokkelde zes punten en baarde onder meer opzien door in Londen een punt te pakken tegen Arsenal (3-3). Op de laatste speeldag wist de Belgische kampioen ook bij Borussia Dortmund een gelijkspel (1-1) uit het vuur te slepen.

Omdat Anderlecht eerder ook op bezoek bij Galatasaray al een punt pakte, bleef het buitenshuis ongeslagen. "Misschien is de Belgische competitie dan toch niet zo slecht", zegt routinier Olivier Deschacht in gesprek met Sporza over de goede prestaties van zijn ploeg. "Dit is leuk, dit kunnen we meenemen naar de toekomst."

Hij vindt dat Anderlecht dik tevreden mag zijn over het vertoonde spel in het miljoenenbal. "We hebben een fantastische campagne achter de rug. Thuis tegen Dortmund hebben we verdiend verloren, maar voor de rest hebben we overal meegedaan. We hebben nergens een punt gestolen en thuis tegen Arsenal hadden we meer verdiend. We hebben niet alleen goed gespeeld, maar we hebben eindelijk ook resultaten behaald."

Als nummer drie van de groep mag Anderlecht na de winterstop door in de Europa League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen