'Nieuwe Chinese ADO-eigenaar zaterdag in Den Haag'

10 december 2014, 14:59   Bijgewerkt: 2 december 2016, 09:27

Het begint er steeds meer op te lijken dat de overname van ADO Den Haag door Chinese investeerders toch echt plaats gaat vinden. Volgens het Algemeen Dagblad is Hui Wang, de beoogde nieuwe eigenaar van de club, komende zaterdagavond aanwezig bij de competitiewedstrijd tussen ADO en Excelsior.

De clubleiding van ADO bereikte al in de zomer een akkoord met United Vansen, het bedrijf van Wang. Sindsdien heeft de club echter nog geen cent ontvangen uit China en de overname vertoonde trekjes van een slechte soap, maar eerder deze maand liet ADO-directeur Maarten Fontein al weten dat hij rekende op een goede afloop. "De eigendomsoverdracht is aanstaande, we zitten in een afrondende fase en ik verwacht dat de feitelijke overdracht van de aandelen binnen zeer afzienbare tijd zal plaatsvinden", schreef hij in een open brief.

Eerder liet Mark van der Kallen, de huidige eigenaar van ADO Den Haag, al weten dat de overname van de club uiterlijk 31 december beklonken moest zijn, anders zou hij de stekker uit de plannen trekken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen