Dinamo-trainer wil foutloze reeks doorzetten

10 december 2014, 19:49

Als speler van Spartak Moskou won Stanislav Cherchesov, tegenwoordig coach van Dinamo Moskou, met zijn ploeg ooit eens alle zes de groepswedstrijden in de Champions League. Dat kunstje wil hij deze jaargang met zijn huidige werkgever herhalen in de Europa League. Dan moet er donderdag wel gewonnen worden bij PSV.

"Het is voor ons een belangrijke wedstrijd", kijkt Cherchesov op PSV.nl vooruit naar het treffen in Eindhoven. "Ik wil daarom dat we vol voor de overwinning gaan. Dat is donderdag de doelstelling. Als speler heb ik ooit zesmaal in Europa gewonnen. Dat wil ik als trainer ook doen. We zullen ons best doen."

Cherchesov weet wel dat het niet makkelijk zal worden tegen PSV. "Ik ken de Nederlandse voetbalstijl vanwege een stage die ik als trainer in Nederland liep. Ik hou van het spel dat de Nederlandse ploegen spelen. Ook de stijl van PSV is daarmee te vergelijken. Het is een talentvolle ploeg met veel snelheid in het team. De wedstrijd in Moskou was voor ons het zwaarste duel van de groepsfase." Deze won Dinamo Moskou met 1-0, door een doelpunt in blessuretijd.

Dinamo Moskou en PSV zijn beide al zeker van een plek in de tweede ronde van de Europa League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen