Strootman en Robben reserve, Van der Wiel in de basis

10 december 2014, 20:09

Kevin Strootman begint vanavond op de bank bij AS Roma in de cruciale Champions League-wedstrijd tegen Manchester City, in het eigen Stadio Olimpico. De Romeinen hebben Urby Emanuelson niet ingeschreven voor het miljoenenbal.

Strootman maakte twee weken geleden tegen CSKA Moskou zijn entree in het miljoenenbal. De middenvelder, die ruim acht maanden aan de kant stond vanwege een knieblessure, deed zeven minuten mee in Rusland. AS Roma moet winnen van Manchester City om plaatsing voor de tweede ronde van de Champions League in eigen hand te houden. In dezelfde groep (E) is Bayern München al zeker van groepswinst. Daarom start Arjen Robben als reserve bij de Duits kampioen, die visite krijgt van CSKA Moskou. De Russen hebben net als AS Roma en Manchester City vijf punten.

Paris Saint Germain verdedigt in Camp Nou tegen FC Barcelona de koppositie in poule F. De Fransen doen dat met Gregory van der Wiel in de startopstelling. In groep G moet Klaas-Jan Huntelaar Schalke 04 als basisspeler helpen bij de jacht op de tweede plaats van Sporting Lissabon. De Duitsers spelen in Slovenië tegen hekkensluiter NK Maribor. Sporting treedt in Engeland aan tegen groepswinnaar Chelsea.

Bruno Martins Indi start op de bank bij FC Porto in het thuisduel met Shaktar Donetsk. Die teams zijn al zeker van respectievelijk de eerste en tweede plaats in poule H.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen