AZ krijgt goed nieuws over Luckassen van KNVB

11 december 2014, 09:34

AZ heeft, in aanloop naar de belangrijke eredivisiewedstrijd van komende zondag tegen Feyenoord, goed nieuws te horen gekregen. De Alkmaarders leken de absentie van de geschorste Mattias Johansson aanvankelijk niet te kunnen opvangen met Derrick Luckassen, maar de verdediger is toch speelgerechtigd voor het treffen met de Rotterdammers.

Luckassen stond op poleposition om Johansson, die na vijf gele kaarten geschorst is, te vervangen. Hij liep bij Jong AZ echter tegen twee gele kaarten aan in het duel met Jong Heerenveen. Zodoende werd er gevreesd voor zijn afwezigheid. Dat bleek echter niet nodig, aangezien hij alleen bij een directe rode kaart geschorst zou zijn voor de Alkmaarse hoofdmacht. Nu hoeft hij slechts een duel van Jong AZ te missen.

"Wij hebben het nagevraagd bij de KNVB en het antwoord luidde zwart-op-wit dat hij speelgerechtigd is", sprak assistent-trainer Dennis Haar, bij afwezigheid van John van den Brom (familieomstandigheden), tegen De Telegraaf. De technische leiding van AZ had in plaats van Luckassen kunnen kiezen voor Djavan Anderson, Dirk Marcellis of Simon Poulsen.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen