Man City verder: "Vertrouwen was de sleutel tot succes"

11 december 2014, 12:19

Voor Manchester City was het woensdagavond het moment van de waarheid. Verloor de regerend kampioen van Engeland in het Stadio Olimpico van AS Roma, dan zou dat uitschakeling in de Champions League betekenen. Dankzij treffers van Samir Nasri en Pablo Zabaleta wonnen The Citizens echter met 0-2 in de Italiaanse hoofdstad, waardoor overwintering in het miljoenenbal een feit is.

"Vertrouwen was de sleutel tot succes", concludeerde manager Manuel Pellegrini na afloop van het duel in Rome. "We speelden in Manchester tegen Roma onze slechtste wedstrijd van het seizoen, maar dit keer speelden we zoals we de afgelopen weken ook deden. We hebben een verdiende overwinning geboekt", vindt de Chileense tacticus.

Pellegrini was zeer te spreken over het optreden van zijn ploeg. "Het beste team heeft gewonnen. Roma heeft een zeer goede ploeg en speelde ook goed, maar wij haalden ons normale niveau. We hebben goed druk gezet en maakten de juiste keuzes in balbezit. We waren solide. Daar vertrouwde ik op voorhand ook op", aldus de manager van City, die vond dat de buitenwacht te kritisch was: "Dit team verdient meer credits."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen