Barça groepswinnaar: "De tegenstander wist zich geen raad"

11 december 2014, 12:29

FC Barcelona kroonde zich woensdagavond ten koste van Paris Saint Germain tot winnaar van Groep F, waarin Ajax en APOEL Nicosia respectievelijk als derde en vierde eindigden. De Catalaanse topclub won in het eigen Camp Nou met 3-1 van PSG, waardoor de groepswinst werd veiliggesteld.

Barça-coach Luis Enrique zag dat zijn ploeg een valse start beleefde tegen de kapitaalkrachtige Fransen. Zlatan Ibrahimovic zorgde voor een vroege achterstand voor de Catalanen. "Het was lastig, vooral vanwege de tegentreffer. Maar we hebben vervolgens onze beste spelers in stelling gebracht, zodat we PSG zo veel mogelijk pijn konden doen. We waren sterker, de tegenstander wist zich geen raad. Het was een positieve avond", aldus de trainer van Barcelona.

Lionel Messi, Neymar en Luis Suarez, die samen de gouden driehoek van Barça vormen, wisten alle drie het net te vinden. "Ik ben blij voor ze, maar ik ben gelukkiger met de overwinning. Ik vond iedereen goed spelen. We hebben verdiend gewonnen", aldus Luis Enrique, die geen voorkeur heeft bij de loting voor de volgende ronde. "Ik denk dat andere clubs ons wel willen mijden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen